Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon a világ legkiemelkedőbb rövidfilmjeit vetítjük 4-14 éves gyerekeknek és számos filmes workshopon is részt vehet a teljes család.
Akvárium Klub, 2019. Április 12-14.

A Cinemira az egyetlen kifejezetten gyerekeknek szóló filmfesztivál hazánkban. Ezen a hiánypótló családi rendezvényen a gyerekek filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit. A háromnapos gyerekfilm ünnepen több mint 80 országból, több száz, kifejezetten gyerekeknek szóló film látható.

Az óránként induló filmes programban 4–14 éves gyerekek számára készített rövid animációs, élőszereplős és dokumentumfilmeket vetítünk. Itt debütálnak a legendás magyar gyerekfilmek digitálisan felújított változatai, így a Keménykalap és Krumpliorr, vagy a Macskafogó. Látható lesz premier előtt a Vizipók-csodapók moziváltozata is.

A fesztivál interaktív: filmes, animációs, casting, sminkes és kaszkadőr workshopokon próbálhatja ki magát az egész család. A gyerekeknek szóló filmes előadásokon többek között Mikó István és Für Anikó szinkronizálás titkaiba vezeti be a közönséget, vagy épp a casting rejtelmeiről hallhatnak filmes szakemberektől.

Vedd meg jegyed most early bird kedvezménnyel itt!

Foglald le helyed most a filmes, animációs, kaszkadőr vagy épp sminkes workshopokra itt!

Akvárium Klub

2019. április 12-14.

Kapcsolat

Email: info@kidfilmfestival.hu
Telefon: Horváth Bálint kommunikációs munkatárs +36205919882

Kövess minket

white squirrel@3x