Lakos Nóra

Fesztiváligazgató
Lakós Nóra filmrendező. Fontosnak tartja a gyerek-és ifjúsági filmek gyártásának újbóli megjelenését Magyarországon, ebből a célból hozta létre a Gyerekfilm Akadémiát 8-18 éves gyerekek és fiatalok számára, valamint alapította meg az ország első kifejezetten gyerek-és ifjúsági filmekre specializálódott filmünnepét, a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivált.

Komlósi Orsolya

Fesztivál Menedzser
Komlósi Orsolya a Palantír Film Alapítvány vezetője, a Színház- és Filmművészeti Egyetem doktorandusza. Filmterjesztőként dokumentumfilm fesztiválok szervezésében, kurátorként a filmek kiválasztásában és társadalmi forgalmazásában vállal szerepet. Kutatási területe a dokumentumfilmek hatásvizsgálata.

Banai Katalin

Fesztivál Koordinátor
Banai Katalin a Palantír Film Alapítvány által üzemeltetett DocuArt mozi vezetője, a MOME-n szerezte kulturális menedzser diplomáját. Több dokumentumfilm fesztivál szervezésében vett részt, pl. Tajvan DOX -Tajvani Dokumentumfilm Napok, BIDF.

Somogyi György

Film Programmer
Somogyi György forgatókönyvíró, a Gyerekfilm Akadémia oktatója. Nevéhez több tévé- és díjnyertes kisfilm fűződik, valamint egy népszerű képregény, a Kittenberger alkotója

Füredi Marcell

Film Programmer
Füredi Marcell a Gyerekfilm Akadémia oktatója. Mozgókép-animáció szakon végezett, filmekben dolgozik és operatőrködik.

Haragonics Sára

Film Programmer
Haragonics Sára, a Gyerekfilm Akadémia oktatója, rendező. A Színház- és Filmművészeti Egyetem Dokumentumfilm rendező szak MA diplomása. BA Media Production diplomáját az Egyesült Királyságban szerezte. Szembenézés című diplomafilmje megnyerte a 2015-ös Verzió Fesztivál Diákversenyénét. Jelenleg első egész estés dokumentumfilmjét készíti, mellette filmes workshopokat tart, és vágóként, rendezőként dolgozik.
Horváth Bálint

Horváth Bálint

Kommunikációs Munkatárs
Horváth Bálint filmes újságíró, szabadúszó szövegíró. Tanulmányait az ELTE BTK kommunikáció- és médiatudomány mesterképzésén végezte.

Berényi Diána

PR
Berényi Diána PR és kommunikációs szakember, több mint 15 éve dolgozik a médiaszabályozás területén. Szakterületéhez kapcsolódóan elsősorban filmtámogatás, kiskorúak védelme és a médiatudatosság témakörökben szervezett kommunikációs kampányokat, filmfesztiválokat. Emellett több animáció filmes cég kommunikációs tanácsadója, gyártásvezetője.

Bernáth Lackó

Önkéntes Koordinátor