Filmes, képregényes és desgin vásár az Akvárium Klub aulájában a Cinemira ideje alatt!

Ajándéktárgyak

Raving Store
A Raving Store standjánál megtalálhatod a kedvenc filmjeidhez, sorozataidhoz és rajzfilmjeidhez kapcsolódó, eredeti licenc alapján készült ajándéktárgyakat!

Képregények

Magyar Képregény Szövetség
Az MKSZ standjánál a hazánkban is egyre népszerűbb képregényekből válogathatsz. Gyertek és fedezzétek fel a legfrissebb gyerekeknek szóló kiadványokat a magyar képregénykiadók kínálatából!

Mesekönyvek

Móra Könyvkiadó
A Móra standjánál az ország egyik legismertebb gyerek- és ifjúsági könyvekkel foglalkozó kiadójának könyvei, klasszikusok és a legújabb megjelenések közül válogathatsz.

Profi mikrofonok filmezéshez

Mediadot
A Mediadot Kft. pultjánál megtalálhatóak a legmenőbb mikrofonok, a mobilra szerelhető fajtáktól a profi filmes audio eszközökig.

Kézműves fotós foglalkozás

Gesztesi Katalin fotóművész
Próbáljátok ki Gesztesi Katalin fotóművész közreműködésével a Cianotópia elnevezésű régi fotós eljárást, amivel gyönyörű dekorációk készíthetők otthonra!

35 mm-s celluloid workshop

Magyar Nemzeti Filmarchívum
Április 13. Szombat 12:00-16:00
A Filmarchívum által szervezett 35 mm-s celluloid workshopon a gyerekek átlátszó celluloid filmszalagra rajzolhatnak fázisrajzokat, majd a kész alkotásokat egy régi vetítőgép objektívjébe nézve tekinthetik meg.