A Cinemira Gyerekfilm Fesztivál számos izgalmas szórakozási lehetőséget felvonultató családi program,  a kínálatból pedig napjaink egyik leginkább ámulatba ejtő vizuális élménye, a  virtuális valóság sem maradhat ki! A Play VR Budapest standjánál a legmodernebb virtuális valóság szemüvegekkel léphetsz be a filmek és mesék világába.

Virtuális valóság a Cinemirán

A Cinemira – Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon számos különleges programmal várjuk a kicsiket és a nagyokat, a Play VR Budapest csapatával karöltve pedig a legmodernebb virtuális valóság élményt is elhozzuk látogatóink számára!

Fedezd fel a virtuális világot

A háromnapos hétvégi program alkalmával te is kipróbálhatod a legújabb virtuális valóság technológiát! A virtuális valóság sisakok segítségével lehetőséged nyílik a főszereplő szemszögéből megtapasztalni a történeteket. Ha pedig elég kreatívnak érzed magad, tégy egy próbát háromdimenziós rajzprogramunkkal is, szintén VR-ban, ami nem mindennapi módja, hogy megtapasztalhasd a filmművészet sajátosságait, és hogy megismerd a modern kori művészet lehetőségeit.

Látogass meg minket, találkozzunk a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon (2018 április 6-8.)! Várunk szeretettel!