Mitől lesz sikeres egy gyerekfilm? Adaptáció vagy saját történet? Milyen támogatásokat találsz Európában gyerekfilmre? Kik a legnyitottabbak koprodukcióra? Ha kész a filmed, mely gyerekfilm fesztiválokra tudod nevezni? Hol tudod eladni? Tudj meg mindent a gyerekfilmekről, a gyártástól a fesztiváloztatásig. A CINEMIRA és a Magyar Nemzeti Filmalap – Fast Forward Program együttműködésében.

Kétszer 30 perces praktikus információkkal teli előadást tart: Felix Vanginderhuysen (Európai Gyerekfilm Szövetség) és Erik Tijman (Cinekid Festival Amsterdam).

 Felix Vanginderhuysen

 Felix Vanginderhuysen az ECFA (Európai Gyerekfilm Szövetség) főtitkára. Több mint negyven éve foglalkozik gyerekfilmekkel. Az Európai Ifjúsági Filmfesztivál alapítója, a Lessons in the Dark iskolai filmes projekt társalapítója.

Erik Tijman

Erik Tijman a legnagyobb európai gyerekfilm fesztivál, a CineKid Amsterdam filmes-és televíziós programjaiért felelős vezetője. Korábban a Rotterdami Nemzetközi Filmfesztivál, az Edinburghi Nemzetközi Filmfesztivál és az Eye Film Museum munkatársa volt. A Wrap! Distribution projekt beszerzési koordinátoraként is tevékenykedik.

A részvételhez kérjük  itt regisztráljon.